Levering og fragt

Bestiller du lagervarer inden kl. 14 på hverdage (mandag-fredag), sender vi din ordre samme dag. GLS har dag-til-dag levering, og derfor kan du forvente allerede at have din pakke dagen efter (På hverdage). Vi kan dog ikke stå til ansvar for, hvis GLS/Postnord ved en fejl ikke leverer pakken dagen efter. 

 

Du kan se inde på produkterne, om de bliver afsendt samme dag eller inden for 1-3 hverdage.

 

Hvad mener I med lagervarer?

Hvis du bestiller lagervarer inden kl. 14 på hverdage, sender vi samme dag. Med lagervarer mener vi de produkter, der ikke er med personligt præg. Eksempler på produkter der IKKE er lagervarer: Kageprint med eget billede (/de kageprint vi selv trykker), Tøj med tryk, Bordflag med gravering, Keyhanger med navn, Navnestempel og Klistermærker.

 

Eksempler på varer, du kan forvente, at have dagen efter: Sistema produkter, Reer produkter, Nûby produkter og lign. En sjælden gang imellem kan der være en fejl i et produkt eller i lagerstatus, så vi desværre ikke kan sende samme dag, men så kontakter vi dig over email eller ringer til dig. 

 

Vi har fri fragt ved køb over 499 kr.

 

Hos Babadut.dk kan du vælge mellem flere fragtmetoder. Du kan vælge:

GLS til pakkeshop for 35 kr.

Postnord til pakkeboks for 35 kr. (under 5 kg)

Postpakke til din adresse for 49 kr. (under 10 kg)

Hent hos os i Frederikshavn for 0 kr.

 

Vi sender også til bla. Norge, Grønland og Færøerne. Priserne på fragt til udlandet afhænger af, hvad du bestiller, da det også er forskel på priserne for os, når vi sender til udlandet.