Kageprint - sådan gør du

Denne side er under opbygning.

 

Sådan får du det bedste resultat:

1) Når du uploader et billede, printer vi det som du sender det. Vi redigerer ikke i billederne. Så hvis dit billede er meget mørkt, redigerer vi det ikke lysere.

2) Det er en god ide at finde billeder, der er af god kvalitet og ikke er for mørke, da det bliver et bedre resultat på denne måde. Find også gerne et billede der er stort, så vi ikke skal trække i det, og på den måde miste noget af billedets kvalitet.

3) Upload som en jpg eller png fil (ikke som pdf)

 

Lidt generel info om vores kageprint:

 

Mange af vores kageprint trykker vi selv. Der bliver brugt spiseligt blæk, og sukkerpapiret er vegansk og af høj kvalitet. Vi bruger IKKE rispapir. 

 

Der er mulighed for at få navn på. Det bliver skrevet med Comic sans, og vi vælger trykfarven og placeringen udfra motivet.

 

Hvis du bestiller i god tid (f.eks. flere uger i forvejen), venter vi lidt med at sende kageprintene på grund af holdbarheden. Når du modtager dit print er der sat en dato på med hvor længe det kan holde sig. 

 

Vores Disney kageprint, er ikke nogen vi selv trykker. De er af høj kvalitet og er også lavet af sukkerpapir. På dem står der også en dato med holdbarhed. 

 

Sådan gør du når du skal bruge sukkerprintet:

 

Når du modtager dit kageprint, skal du bare opbevare det er tørt sted. Et køkkenskab er perfekt. Det skal IKKE opbevares i køleskabet. 

 

Når det skal sættet på kagen, sætter du det fast med f.eks. glasur eller frosting. Dette gør du lige inden glasuren er helt tør. Er den for våd, kan det trække op i sukkepapiret og ødelægge printet. 

 

Lad det sidde i ca. 20 min. for at blødgøre - og så er den nem at skære i og lige til at spise. 

 

Bemærk: Det tåler kun køleskab i kort tid. Længere tid i køleskabet, vil ødelægge printet. 

 

 

Sukkerpapiret er 100% vegansk og indeholder:

Fortykkelsesmiddel: Modificeret stivelse

Maltodextrin, Glycerin, Sukker

Stabilisator: Gummi arabicum 

Cellulose, Dextrose,

Emulgator: E435, E 491, E 471

Farvestoffer: E171

Aroma: Vanilje 

Konserveringsmidler: E 202, E 330

Sødemiddel: Sucralose. 

 

Blækken indeholder:

Vand

Tilsætningsstoffer E1520, E422

Farvestofferne E151, E110, E102, E133, E122

Citronsyre E330