Sådan gør vi hos Babadut

Coronavirus og levering af pakker fra Babadut


Coronavirussen COVID-19 har for alvor fået fat i Danmark og hele verden, og vi får en del spørgsmål fra bekymrede kunder.
Vi leverer fortsat alle vores varer til kunder, og vi tilstræber at afsende varen samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00

Dette gælder kun lagervarer, og ikke varer som skal have personligt tryk på, der er normal leveringstid 1-3 hverdage.

 

Vi får varer hjem fra vores leverandører hele tiden, så du behøver ikke være bange for vi løber tør. Har du nogle som helst spørgsmål til din bestilling, skal du ikke tøve med at tage fat i os.

 

På baggrund af de nuværende anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om at mindske spredning af smitte, har vi lavet følgende gode råd:

Er du syg eller karantæneramt, anbefaler vi at du får leveret dine varer direkte hjem til dig. Både GLS og PostNord tilbyder dette. Har du allerede en aftale om Flexlevering med PostNord, bliver pakken blot leveret efter den aftale.
Har du ikke aftale om Flexlevering med PostNord, tilbyder vi ekstraordinært at pakken kan sættes foran din dør. Det kræver dog at du er hjemme ved levering, og lige noterer i kommentarfeltet at pakken skal sættes foran døren.
GLS banker altid på når de kommer med pakken, og hvis ikke du åbner afleveres pakken i nærmeste pakkeshop.

 

Håndhygiejne:


Husk god håndhygiejne når du afhenter pakker i pakkeshop. Vi gør alt hvad vi kan for ikke at sende nogen form for smitte med vores pakker, men vi er desværre ikke herre over alle de hænder en pakke kommer forbi, på vejen hjem til dig.

Da smitte kan overleve i op til 48 timer på overflader, anbefaler vi derfor at du smider forsendelseskassen ud med det samme og vasker hænder straks derefter.

 

Har du nogle spørgsmål til levering, vores varer eller andet er du altid velkommen til at skrive til info@babadut.dk eller ringe til os på 51 88 00 17.